A szolgáltatás díja

Bölcsődéink személyesen bejárhatók a szülők és a gyermekek számára, telefonon előre  egyeztetett időpontban. A személyes találkozás alkalmával betekintést nyerhetnek a mindennapjainkba, megismerhetik pedagógiai módszereinket és természetesen szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésre.

Bölcsődénk a Facebookon csak a szülők számára létrehozott zárt csoportban jelentet meg képeket a gyerekekről.

A családi bölcsődénkbe  járó gyerekek szülei  a Fenntartóval  kötött megállapodás alapján megállapított, havi térítési díjat fizetnek. A havi térítési díj minden hónapban azonos, független az ellátási napok számától.

A heti 3 v. 4 alkalommal járó gyerekek, a megállapodásban megjelölt napokon tudják igénybe venni az ellátást. Egyéb napokon, egy héttel előre egyeztetett időpontban tudják Őket fogadni a bölcsődék, a napi térítési díj ellenében.

A napi térítési díj : 5.500,-ft

A mulasztott napok más időpontban történő pótlására nincs lehetőség.

Térítési díj támogatás a „Kisgyermeket nevelő szülők munkaerőpiaci visszatéréséhez“

Pályázati kiírásként jelent meg, hogy  a Közép-magyarországi régióban élő szülők is havi 40.000 Ft-os támogatást igényelhetnek gyermekük családi vagy munkahelyi bölcsődei térítési díjához.

Az alábbi linken a kiírás teljes szövege elérhető. Az igényléseket 2019. július 31-től nyújthatóak be.  A szülőnek ügyfélkapus regisztrációval és bankszámlaszámmal kell rendelkeznie az előjelentkezéshez.

Cafeteria
A kisgyermeket nevelő szülők munkáltatói adómentesen támogathatják a bölcsődei ellátás térítési díját. Ennél a juttatásnál nem csak a munkáltató, hanem a munkavállaló nevére szóló számla alapján is elszámolhatják a cégek a költségeket adómentesen. Bölcsődénk szolgáltatásunk tárgyi alanyi adómentes.

Térítési díjaink 2019.09.01-től érvényesek

 

Nap                Térítési díj/ FT
5 egésznapos ellátás                      90.000,-
5 félnapos ellátás                      84.000,-
4 egésznapos ellátás                      80.000,-
4 félnapos ellátás                      74.000,-
3 egésznapos ellátás                      71.000,-
3 félnapos ellátás                      64.000,-


Az  árak változásának jogát fenntartjuk.

Scroll to Top