Aktuális

ÚJ HELYRE KÖLTÖZTÜNK

 

Bölcsődénk Csillaghegyen az Árpád u-ban várja kis lakóit és mindazokat, akik szeretnének megismerkedni velünk.
Változatlan napirenddel, fejlesztő tornával, jógával és rengeteg foglalkozással „Tündérvirá-módra” megy az életünk tovább.
Csak a hely új, a szellemiség és gyermekek szeretete a régi!

2016.Nyár
A nyár a legjobb dolog a világon!
Fürdünk, locsolunk, sarazunk, motorozunk, homokozunk és mindent telerajzolunk krétával!!!
Aztán persze mossuk a falakat 🙂
Az idei nyáron a színházé volt a főszerep! Körberaktuk a székeket és kezdődhetett az előadás! Volt vers és ének, magyarul és angolul, mutogatós mondóka és “most találd ki, hogy ez mi?” egyéni produkció és duó, de kánok és kórus is! Éljenzés és tapsvihar! Remekül szórakoztunk!
Aztán már megint az a fránya Ballagás… Ölelés-szeretet-sírás-neveté-csoportkép!
A kicsikkel együtt “ballagott el” Alex is, aki már nagy pocakkal tornásztatta, fejlesztette a kicsikéinket. Képzeljétek egy csodálatos kisfiúnak adott életet aki, reményeink szerint, hamarosan meglátogat minket! Alexandra ugyanis ne hagy minket magunkra és mivel igen nyughatatlan fajta a szenten, hamarosan újra TORNA!
2016. Tavasz
No, az idén szakítottunk a megszokással és paradicsomot ültettünk. Méghozzá folyton érőt! Nem is hazuttolja meg magát! Nekünk nem kell a piacra járni a bió zöldségért!
A Nyuszi is benézett hozzánk és mert mindent rendben talált elrejtette az ajándékait a kertben. Nem kellett sokáig keresni 🙂
Tanultunk sok mondókát és dal a tavaszról és a kikeletről, vendégül láttuk a Mamikat Anyák Napján. Készítettünk nekik csokis epret no, meg persze ajándékot!
Tartottunk PEK-torna bemutatót, hogy a Mamik és a Papik is lássák, hogy milyen ügyesek vagyunk! El is voltál ámulva! készítettünk videót, pillants bele a Facebookon!

Scroll to Top
Scroll to Top